Ιπποβότες

Αθλητικός, πολιτιστικός, φυσιολατρικός σύλλογος.

Σχετικά με τον σύλλογο

Οι δράσεις του Συλλόγου μας έχουν σαν βάση τον εθελοντισμό, Στόχος μας είναι η βελτίωση των κοινωνικών, οικονομικών, περιβαλλοντικών, αθλητικών, εκπαιδευτικών και άλλων θεμελιωδών αναγκών μίας κοινωνίας. Ο εθελοντισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το ήθος, τις ανάγκες, τα όνειρα και τις δυνατότητες του ενεργού πολίτη που αγωνίζεται για μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη κοινωνία μέσα στην οποία ζει και αναπτύσσεται.

Για να πετύχουμε στους στόχους του Συλλόγου μας προσπαθούμε να φέρουμε τον εναλλακτικό τουρισμό στην περιοχή της έδρας μας και μάλιστα στις Κοινότητες που τον έχουν περισσότερο ανάγκη.

Ο εναλλακτικός τουρισμός – είναι μια καινούρια φιλοσοφία στον τομέα του τουρισμού και περιλαμβάνει όλες τις μορφές τουρισμού, οι οποίες προσελκύουν τουρίστες με ειδικά ενδιαφέροντα. Ως εναλλακτικές μορφές τουρισμού θεωρούνται αυτές πέραν του μαζικού τουρισμού, οι οποίες επιδιώκουν την αποφυγή αρνητικών και τη δημιουργία θετικών κοινωνικών, πολιτιστικών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Δραστηριότητες

Ο σύλλογος δραστηριοποιείται στην Χαλκίδα και γενικά στην Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, προσφέροντας Αθλητικές δραστηριότητες όπως Τοξοβολία, Ορειβασία-Πεζοπορία, Χιονοδρομία, Ποδηλασία, Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο, Κανό και άλλα.

Μέλη & Συνεισφορά 

Η εγγραφή νέων μελών είναι πολύ απλή αρκεί ο ενδιαφερόμενος να αποδεχτεί το καταστατικό του Συλλόγου και να κάνει μία αίτηση στον Σύλλογο. Ενώ οποιοσδήποτε μπορεί να συνεισφέρει στην ενίσχυση του συλλόγου με την ετήσια συνδρομή και με χορηγίες ή προσφορές

Το προεδρείο

Πατσουράκης Μηνάς Πρόεδρος και τμήμα Τοξοβολίας
Ρούσσος Νικόλαος Αντιπρόεδρος και τμήμα Πεζοπορίας Ορειβασίας
Καράγκου Χρύσα Γραμματέας και τμήμα Πολιτισμού και Περιβάλλον
Αλεξίου Σταύρος Ταμίας και τμήμα Χιονοδρομίας
Μεσσίνης Τίμος Γενικός Έφορος και τμήμα Κανό & καγιάκ