Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο

Το Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που απαιτεί από τους παίκτες, συγκέντρωση, στρατηγική σκέψη, ταχύτητα, σταθερότητα και προσφέρει όλες τις συγκινήσεις του πραγματικού ποδοσφαίρου. Σε παγκόσμια κλίμακα αριθμεί εκατομμύρια παίκτες που έχουν ανεβάσει το επίπεδο στο παιχνίδι πάρα πολύ ψηλά.

Η ομάδα

Η εφορία του Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου (πρώην Subbuteo) στον Α.Π.ΦΥ.Σ Ιπποβότες δημιουργήθηκε το 2018 κατόπιν προτάσεως του ιδρυτικού μέλους Παντελή Τραπεζούντιου προς τους παλαιούς συμπαίκτες του Evia Subbuteo Club (1980-1990). Στον τότε Πρόεδρο του Evia S.C, σημερινό δικηγόρο, Μιχάλη Χάνο προτάθηκε και έγινε αποδεκτή η θέση του Εφόρου.

Το σύνολο των παικτών επανασυσπειρώθηκε, δημιουργώντας τους Ιπποβότες Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο, φιλοξενούμενοι σε αίθουσα του συλλόγου στην Χαλκίδα, με τρία σύγχρονα και λειτουργικά γήπεδα στα οποία λαμβάνουν χώρα τα ετήσια συλλογικά εσωτερικά πρωταθλήματα και κύπελλα, καθώς και οι προπονήσεις .

Οι Ιπποβότες Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο συμμετέχουν αδιαλείπτως στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, Κύπελλα και Τουρνουά της Ελληνικής Ένωσης Επιτραπέζιου Ποδοσφαίρου, με αξιοσημείωτες διακρίσεις σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.

Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο στη Χαλκίδα

Το 2019, οι Ιπποβότες Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο διοργάνωσαν ημερήσιο τουρνουά WASPA στην Χαλκίδα, με συμμετοχή παικτών από όλη την Ελλάδα με επιτυχία στον πολυχώρο εκδηλώσεων του 17ου Δημοτικού σχολείου Χαλκίδας, στην περιοχή του Δοκού. Στα σχέδια του συλλόγου είναι η διοργάνωση και άλλων Πανελληνίων τουρνουά στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Η ομάδα διαρκώς μεγαλώνει με προσθήκη μελών από όλα τα ηλικιακά επίπεδα, ο μικρότερος παίκτης είναι 8 ετών και ο μεγαλύτερος 50+.

Προτρέπουμε παλαιούς παίκτες, γονείς και παιδιά, να επικοινωνήσουν μέσα από την σελίδα μας στο Facebook «Ιπποβότες Επιτραπέζιο Ποδόσφαιρο» με μήνυμα στο messenger για πληροφορίες και ραντεβού για να γνωρίσετε από κοντά το επιτραπέζιο ποδόσφαιρο.