Τοξοβολία στη Χαλκίδα

Η τοξοβολία είναι τμήμα του Α.Π.ΦΥΣ. Ιπποβότες μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας και κατέχει την Ειδική Αθλητική Αναγνώριση από την Γ.Γ.Α. Η τοξοβολία είναι ένα άθλημα αλλά και διασκέδαση, είναι ένας τρόπος αυτοβελτίωσης.

Σε ποιους απευθύνεται

Κάθε παιδί και κάθε ενήλικας μπορεί να ασχοληθεί και να διασκεδάσει με την τοξοβολία ανεξάρτητα από τη σωματική του διάπλαση. Μπορεί κάποιος να ξεκινήσει χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό του Συλλόγου

Που προπονούμαστε

Οι προπονήσεις γίνονται στο Τέταρτο Γυμνάσιο / Εσπερινό Λύκειο της Χαλκίδας κάθε Δευτέρα Τρίτη και Πέμπτη από τις 5:00 μμ έως τις 8:00μμ, ενώ επίσημοι αγώνες μπορούν να γίνουν σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό μια και είναι Ολυμπιακό Αθλημα.

Ένα τμήμα με ιστορία

Ο Σύλλογός μας έχει προπονητές με μεγάλη εμπειρία με αποτέλεσμα οι αθλητές μας να έχουν πολλές διακρίσεις σε αγώνες πανελλήνιας εμβέλειας. Μάλιστα ο Σύλλογός μας έχει διοργανώσει αγώνες και πρωταθλήματα στην Χαλκίδα

Τι χρειάζεται για να ξεκινήσετε;

Το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να ξεκινήσει είναι η διάθεσή του και η επικοινωνία με τον υπεύθυνο! Τον εξοπλισμό τον προσφέρει ο Σύλλογος.