Πολιτισμός - Περιβάλλον

Το τμήμα Πολιτισμού και περιβάλλοντος του Συλλόγου μας έχει σαν σκοπό την μελέτη και διαφύλαξη των αρχαιολογικών θησαυρών της χώρας την σπουδή των ιστορικών μνημείων και της λαογραφίας, την διατήρηση της ιστορικής και πολιτισμικής κληρονομιάς.

Σύνδεση με το περιβάλλον

Οι δραστηριότητες επιδιώκουν την επαφή με την φύση, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον με εθελοντικές δράσεις, διοργάνωση ομιλιών κλπ.

Σύνδεση με το παρελθόν

Οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται σε όλους τους χώρους με πολιτισμικό ενδιαφέρον όπως μουσεία, εκθέσεις, μουσικές εκδηλώσεις, επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους, με διοργάνωση ομιλιών κλπ.

Σε ποιους απευθύνονται

Οι δραστηριότητες Πολιτισμού και περιβάλλοντος αλλά και όλες οι δραστηριότητες του Συλλόγου απευθύνονται κατά κύριο λόγο στα μέλη μας αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο φίλο του Συλλόγου και ανακοινώνονται εγκαίρως από τα ΜΜΕ και τα κοινωνικά δίκτυα.

Ποιοι το διοργανώνουν

Οι πολιτιστικές δραστηριότητες οργανώνονται από την υπεύθυνη του τμήματος Πολιτισμού και περιβάλλοντος Παπαδημητρίου Μαρία και τους εθελοντές μας.

Τι χρειάζεται για να συμμετάσχετε;

Για να συμμετάσχει κάποιος στις πολιτιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις του συλλόγου, αρκεί να επικοινωνήσει εγκαίρως με τους υπεύθυνους της δραστηριότητας.